Η ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ SmileWorks ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Το τυπικό πακέτο περιλαμβάνει τη SmileWorks πολυθρόνα χαλάρωσης. Η SmileWorks πολυθρόνα χαλάρωσης δεν εντυπωσιάζει μόνο με το design της αλλά ανταποκρίνεται και στις εργονομικές προδιαγραφές, ενώ τέλος, είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ. Η υψηλής ποιότητας πολυθρόνα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί ο πελάτης να χαλαρώνει και ο χρόνος αναμονής να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστος γίνεται. Το κάθισμα έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να περιέχει βάθος για να προσφέρει στον πελάτη μεγαλύτερη ευημερία και να νιώθει ότι είναι στον ιδιωτικό του χώρο κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

περισσοτερα

ΤΟ FRANCHISE ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Tη SmileWorks πολυθρόνα
  • Τη SmileWorks σταθερή λάμπα LED
  • Προστατευτικά γυαλιά
  • Shade guides
  • Πακέτο μάρκετινγκ
  • Αρχικό πακέτο με σετ λευκαντικού τζελ
περισσοτερα

Η ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ SmileWorks ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ!

Προσφέροντας στους πελάτες σας τη γνωστή θεραπεία λεύκανσης δοντιών SmileWorks θα κερδίζετε καθημερινά νέους οπαδούς στο στούντιό σας.

Για το τυπικό σετ απαιτείται μια επιφάνεια μόλις 2 τετραγωνικών και εάν τοποθετηθεί απευθείας σε βιτρίνα θα τραβήξει τα βλέμματα επάνω του. Ένα φωτεινό, λευκό χαμόγελο είναι σήμερα μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Μπορείτε να παρέχετε στον πελάτη σας τόσο την κανονική ή κλασική όσο και μια εξπρές θεραπεία, καθώς επίσης και συνδρομές για περισσότερες από μία θεραπείες. Οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν σίγουρα την ποιότητα, τις ελκυστικές τιμές, την απολύτως ανώδυνη θεραπεία και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

περισσοτερα

Λεύκανση δοντιών

Αγορά εξοπλισμού

Γίνε συνεργάτης