«Λεύκανση δοντιών: Ένα υπερτιμημένο έξοδο.» Άραγε η φράση αυτή ισχύει στην Ελλάδα του σήμερα; Πως διαμορφώθηκε το κόστος λεύκανση δοντιών και οι τιμές λεύκανση δοντιών στην Αθήνα; Είναι γεγονός ότι για αρκετά χρόνια, από τότε που οι διάφορες θεραπείες λεύκανσης δοντιών στο οδοντιατρείο, ήρθαν και στην Ελλάδα, το κόστος των θεραπειών αυτών ήταν απαγορευτικό για τους περισσότερους από εμάς. Με τα χρόνια, την εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και τη συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη και επιθυμία όλο και περισσότερων ανθρώπων να έχουν ένα λευκό και υγιές χαμόγελο, το σκηνικό αυτό άλλαξε. Η αλλαγή ξεκίνησε αρχικά σε Αμερική και Ευρώπη και πρόσφατα έφτασε και στην Ελλάδα.

Ένα αστραφτερό χαμόγελο κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις, δείχνει αυτοπεποίθηση και υγεία και, φυσικά, χαρίζει θετική ενέργεια και καλή διάθεση τόσο σε αυτόν που το έχει, όσο και στους γύρω του.

leukansi-dontiwn-times-whitening

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού στην SmileWorks!

Loading...

Η λεύκανση δοντιών ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας

Ένα απλό χαμόγελο κρύβει τόση δύναμη που μπορεί συχνά να “ανεβάσει“ ανθρώπους με χαμηλή αυτοεκτίμηση, μετατρέποντάς τους σε πηγή θετικής ενέργειας για τους γύρω τους. Ένα “Λευκό Χαμόγελο” δεν υποδεικνύει απλά υγιή δόντια και ούλα. Η στοματική υγιεινή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και στο πόσο σίγουροι και ασφαλείς δείχνετε για τον εαυτό σας. Κάνοντας το χρώμα των δοντιών σας πιο λαμπερό συμβάλει επίσης στη δημιουργία μιας πιο νεανικής εμφάνιση. Γνωρίζοντας ότι το χαμόγελό σας είναι  λαμπερό, θα σας δώσει την ώθηση που ενδεχομένως χρειάζεστε, για να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή σας.

SmileWorks-Self-Confidence-Whitening

Η λεύκανση δοντιών βελτιώνει την εντύπωση που κάνετε στους άλλους

Ένα φωτεινό χαμόγελο μπορεί να κάνει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση. Το χαμόγελο είναι το καλύτερο αξεσουάρ σας. Κάνοντάς το λαμπερό, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή, όταν αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ένα υγιές και φωτεινό χαμόγελο δείχνει στους άλλους ότι είστε ευτυχισμένοι, υγιείς και φιλικοί. Μια τέτοια εικόνα θα έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στην επόμενη συνέντευξή σας για δουλειά, στο επόμενο ραντεβού σας ή στην καθημερινή αλληλεπίδρασή σας με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Ένα λαμπερό χαμόγελο κάνει τη διαφορά.

leukansi-dontiwn-times-confidece

Η λεύκανση δοντιών συμβάλει στη στοματική υγεία σας

Ξέρουμε τι σκέφτεστε – μπορεί η λεύκανση να κάνει το χαμόγελό μου πιο υγιές; Λοιπόν, αν σας αρέσει να έχετε ένα λαμπερό χαμόγελο και έχετε επενδύσει στην προσπάθεια να το κάνετε λευκό, τότε αυτό θα είναι ένα κίνητρο για να το κρατήσετε λευκό δίνοντας μεγάλη βάση στη φροντίδα των δοντιών σας στο σπίτι. Είναι γεγονός ότι η λεύκανση των δοντιών έχει παρακινήσει ορισμένους ανθρώπους να είναι πιο επιμελής με το βούρτσισμα των δοντιών τους και τη χρήση οδοντικού νήματος.

leukansi-dontion-times-ugeia-dontia

Η λεύκανση δοντιών βελτιώνει την εικόνα σας

Η λεύκανση δοντιών είναι ένα από τα άμεσα όπλα βελτίωσης της εικόνας μας που επιτάσσει η εποχή μας. Για να δούμε, όμως, ποια άλλα όπλα έχουμε στο οπλοστάσιο αυτό και πόσο κοστίζουν σε σχέση με μία θεραπεία λεύκανσης δοντιών;

leukansi-dontion-veltionei-eikona

Το πρώτο, λοιπόν, στη λίστα αυτή, μετά τη λεύκανση δοντιών, είναι η περιποίηση μαλλιών, ήτοι οι υπηρεσίες κομμωτηρίου. Τα μαλλιά μας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μας, ένας τρόπος να επικοινωνούμε και να αναδεικνύουμε στοιχεία του χαρακτήρα μας. Πρέπει να τους δίνουμε την απαραίτητη σημασία και φροντίδα για να τα διατηρούμε υγιή και όμορφα. Και πως θα το πετύχουμε αυτό; Εκτός από την καθημερινή φροντίδα στο σπίτι, απαραίτητη είναι και η συχνή ανανέωση του look μας σε κομμωτήρια που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και έχουν επαφή με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Το κόστος από την επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο διαφοροποιείται από περιοχή σε περιοχή, καθώς και από κατάστημα σε κατάστημα. Οι υπηρεσίες που μπορεί κάποιος να βρει στα σαλόνια κομμωτικής είναι πολλές. Από κούρεμα, βαφή και χτένισμα, που είναι οι πιο κοινές, μέχρι θεραπείες αποκατάστασης, ενυδάτωσης και αναδόμησης μαλλιών, αλλά και υπηρεσίες αισθητικής, όπως περιποίηση χεριών, ποδιών, μακιγιάζ, αποτριχώσεις κ.α.. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ότι η επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο δεν είναι ένα έξοδο μη υπολογίσιμο. Το λιγότερο που μπορεί να κοστίσει σε κάποιον που επιλέγει, όχι κάποια από τις extra υπηρεσίες, αλλά τις πιο συνηθισμένες είναι της τάξεως των 50-120€ αναλόγως το κομμωτήριο. Σε κάποιες περιπτώσεις, όχι πολλές, η τιμή αυτή ξεφεύγει και μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 300€. Φυσικά, αν κάποιος επιλέξει και κάποιες άλλες από τις υπηρεσίες, το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε το κόστος κάποιων υπηρεσιών κομμωτηρίου που είναι στις πρώτες επιλογές πολλών γυναικών, αλλά και ανδρών, κατά την επίσκεψή τους σε ένα σαλόνι κομμωτικής:

  • Ανταύγειες 30–80€
  • Μανικιούρ 12-25€
  • Πεντικιούρ 18-30€
  • Αποτρίχωση 10-27€

leukansi-dontiwn-times-hair-dresser

Για πιο εξειδικευμένες θεραπείες μαλλιών, οι τιμές κυμαίνονται από 20-80€. Και μην ξεχνάμε ότι όλα τα παραπάνω κόστη που αφορούν στις υπηρεσίες κομμωτηρίου είναι κόστη που επαναλαμβάνονται αρκετές φορές στη διάρκεια του έτους.

Μία άλλη κατηγορία υπηρεσιών που συμβάλει στην προσπάθεια μας για βελτίωση της εικόνας μας είναι τα κέντρα αισθητικής. Τα κέντρα αυτά προσφέρουν θεραπείες αναζωογόνησης για πρόσωπο και σώμα, θεραπείες αποτρίχωσης, καθώς και περιποίηση των άκρων. Στα κέντρα αυτού του τύπου οι θεραπείες που μπορεί να επιλέξει κάποιος είναι πολλές και σε ποικίλες τιμές. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε το κόστος κάποιων πακέτων θεραπείας, τόσο για πρόσωπο, όσο και για σώμα. Ένα πακέτο που περιλαμβάνει καθαρισμό, ενυδάτωση και σύσφιξη της επιδερμίδας του προσώπου έχει κόστος περίπου στα 200€. Μεγάλης απήχησης, ειδικά για τις γυναίκες, είναι και οι θεραπείες αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, αλλά και σύσφιξης της επιδερμίδας του σώματος. Το κόστος των υπηρεσιών αυτών είναι της τάξεως των 80€ ανά συνεδρία, γεγονός που σημαίνει ότι το συνολικό ποσό για μια ολοκληρωμένη θεραπεία θα είναι αρκετά μεγαλύτερο.

leukansi-dontiwn-times-spa

Τέλος, η θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης με botox είναι μία από τις γνωστότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες αντιγήρανσης. Το botox είναι σήμερα η πιο δημοφιλής αισθητική θεραπεία που βοηθά στη βελτίωση της εικόνας μας. Είναι καλό να εφαρμόζεται 2-3 φορές το χρόνο και το κόστος μιας ολοκληρωμένης θεραπείας ξεκινά από τα 200€.

leukansi-dontiwn-times-botox

Με δεδομένο ότι στην εποχή μας δίνεται έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση, στο “πως φαίνεσαι”, και με βάση τα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορούμε όλοι να αντιληφθούμε ότι το κόστος λεύκανση δοντιών και οι τιμές λεύκανση δοντιών σίγουρα δεν είναι ένα υπερτιμημένο έξοδο στην Ελλάδα του σήμερα. Η καλλυντική λεύκανση δοντιών που προσφέρει η SmileWorks είναι η μόνη ασφαλής και ταυτόχρονα οικονομική λύση με άμεσα αποτελέσματα. Με τα τρία πακέτα θεραπείας που εφαρμόζει, καλύπτει την ανάγκη που επιτάσσει η εποχή μας για δόντια λαμπερά, υγιή και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Το κατάλευκο χαμόγελο είναι δικαίωμα όλων και για το λόγο αυτό οι τιμές της είναι προσαρμοσμένες, ώστε να μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει τη λεύκανση δοντιών, χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύει μια περιουσία. Τα πακέτα θεραπείας που προσφέρει η SmileWorks είναι τρία:

Superior

Είναι η εντατική θεραπεία λεύκανσης δοντιών που εφαρμόζουμε για καλύτερα αποτελέσματα. Μετατρέπει ακόμα και τα πιο κιτρινισμένα δόντια σε φυσικά λευκά. Δόντια με σοβαρά προβλήματα αποχρωματισμού λαμβάνουν ένα βέλτιστο αποτέλεσμα έως 12 τόνους πιο λευκά. Για την εντατική λεύκανση θα πρέπει να προγραμματίσετε θεραπεία 60 λεπτών.

Οι τιμές λεύκανση δοντιών για τη Superior θεραπεία είναι στα 139€.

Standard

Αυτή είναι η τυπική θεραπεία λεύκανσης για ένα λαμπερό χαμόγελο. Μετατρέπει τα ελαφρώς κιτρινισμένα δόντια σε φυσικά λευκά. Μετά τη θεραπεία τα δόντια γίνονται τουλάχιστον 2-9 τόνους πιο φωτεινά. Η συγκεκριμένη διαδικασία λεύκανσης διαρκεί 45 λεπτά.

Το κόστος λεύκανση δοντιών για τη Standard θεραπεία είναι στα 99€.

Refreshment

Το πακέτο Refreshment το προτείνουμε σε άτομα που δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα αποχρωματισμού των δοντιών, καθώς και σε μέλη μας σαν μια θεραπεία ανανέωσης του χαμόγελού τους μετά από 3-12 μήνες από την Standard ή Superior εμπειρία. Με τη συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να επιτύχουμε λεύκανση έως και 9 τόνους, ενώ η διάρκεια της είναι μόνο 21 λεπτά.

Οι τιμές λεύκανση δοντιών για τη θεραπεία Refreshment είναι μόνο 59€.

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού στην SmileWorks!

Loading...