Τι μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, να σας δείξει νεότερους και υγιείς; Ένα φωτεινό, και ολόλευκο χαμόγελο. Αναμφισβήτητα, το χαμόγελο είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που προσδίδει γοητεία και ανεβάζει την ψυχολογία. Το ζεστό και όμορφο χαμόγελο αποτελεί δε σημαντική μέθοδο επικοινωνίας και βοηθάει τις σχέσεις των ανθρώπων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Με τη διαδικασία της λεύκανσης δοντιών επιτυγχάνεται το εντυπωσιακό χαμόγελο που όλοι μας επιθυμούμε. Όμως, Πόσο κοστίζει μια λεύκανση δοντιών;

Το κόστος της λεύκανσης δοντιών στην Αθήνα κυμαίνεται από τα 59€ μέχρι, σε κάποιες περιπτώσεις, και τα 800€. Η μεγάλη διακύμανση των τιμών οφείλεται στις διαφορετικές μεθόδους εφαρμογής της θεραπείας λεύκανσης, καθώς και στην εταιρεία ή τον οδοντίατρο που θα επιλέξετε για να κάνετε τη θεραπεία σας.

Ποιες είναι λοιπόν οι διαθέσιμες μέθοδοι και πόσο κοστίζει μια λεύκανση δοντιών:

Λεύκανση δοντιών Smileworks 

Στην εποχή μας, που η εμφάνιση παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην ιδιωτική, κοινωνική, αλλά και στην επαγγελματική μας ζωή, έρχεται η Smileworks με μία απλή, ασφαλή και οικονομική μέθοδο να σας χαρίσει χαμόγελα που είναι υγιή αλλά παράλληλα φαίνονται όμορφα, λευκά και φωτεινά, αναδεικνύοντας όλα τα καλαίσθητα χαρακτηριστικά σας. Η θεραπείες μας βασίζονται στη σύγχρονη τεχνολογία και προσφέρουν ένα λαμπερό λευκό χαμόγελο σε οικονομική τιμή. Στην Smileworks, η πολυτέλεια είναι προσιτή από όλους!

smileworks marousi

Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς τρόπους λεύκανσης, η λεύκανση δοντιών στον χώρο της αισθητικής βασίζεται στην εφαρμογή ενός τζελ με λιγότερο από 0,1 % υπεροξείδιο (κατευθυντήρια γραμμή της EU 2011/84/eu) και ψυχρό φως LED, το οποίο ενεργοποιεί το τζελ. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει μια ήπια και ανώδυνη λεύκανση δοντιών που δεν προκαλεί ευαισθησίες και πόνο ή κάψιμο, τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας, όσο και μετά το τέλος της. Μέσω της μοναδικής αυτής διαδικασίας, εμείς στη SmileWorks καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πολλούς οπαδούς. Η τιμή λεύκανσης δοντιών της SmileWorks διαφοροποιείται ανάλογα με τη θεραπεία που θα επιλέξει κάποιος. Η επιλογή της θεραπείας εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα δόντια του ενδιαφερόμενου.

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού στην SmileWorks!

Loading...

Τα πακέτα θεραπείας που προσφέρουμε είναι τρία:

Superior

Είναι η εντατική θεραπεία λεύκανσης δοντιών που εφαρμόζουμε για καλύτερα αποτελέσματα. Μετατρέπει ακόμα και τα πιο κιτρινισμένα δόντια σε φυσικά λευκά. Δόντια με σοβαρά προβλήματα αποχρωματισμού λαμβάνουν ένα βέλτιστο αποτέλεσμα έως 12 τόνους πιο λευκά. Για την εντατική λεύκανση θα πρέπει να προγραμματίσετε θεραπεία 60 λεπτών.
Η τιμή λεύκανσης δοντιών για τη Superior θεραπεία είναι στα 139€.

Standard

Αυτή είναι η τυπική θεραπεία λεύκανσης για ένα λαμπερό χαμόγελο. Μετατρέπει τα ελαφρώς κιτρινισμένα δόντια σε φυσικά λευκά. Μετά τη θεραπεία τα δόντια γίνονται τουλάχιστον 2-9 τόνους πιο φωτεινά. Η συγκεκριμένη διαδικασία λεύκανσης διαρκεί 45 λεπτά. Η τιμή λεύκανσης δοντιών για τη Standard θεραπεία είναι στα 99€.

Refreshment

Το πακέτο Refreshment το προτείνουμε σε άτομα που δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα αποχρωματισμού των δοντιών, καθώς και σε μέλη μας σαν μια θεραπεία ανανέωσης του χαμόγελού τους μετά από 3-12 μήνες από την Standard ή Superior εμπειρία. Με τη συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να επιτύχουμε λεύκανση έως και 9 τόνους, ενώ η διάρκεια της είναι μόνο 21 λεπτά. Η τιμή λεύκανσης δοντιών για τη θεραπεία Refreshment είναι μόνο 59€.

Και στα τρία πακέτα θεραπείας η διαδικασία εφαρμογής είναι η ίδια, διαφοροποιείται μόνο ο χρόνος που την εφαρμόζουμε.

Τα βήματα που ακολουθούμε σε κάθε θεραπεία είναι απλά αλλά το αποτέλεσμα πολύ εντυπωσιακό!

Βήμα 1:

Πριν από τη θεραπεία προσδιορίζουμε το χρώμα των δοντιών.

Βήμα 2:

Το SmileWorks Τζελ τοποθετείται στον προσωπικό σας οδοντιατρικό νάρθηκα μέσα σε ειδικά σχεδιασμένες υποδοχές. Ο νάρθηκας τοποθετείται στη συνέχεια πάνω στα δόντια σας και εφαρμόζει τέλεια επάνω σε αυτά, εξαλείφοντας την ανάγκη για ακριβούς και κατά παραγγελία νάρθηκες. Αυτό δημιουργεί συμπιέσεις που αναγκάζουν το λευκαντικό τζελ να εισχωρήσει στη δομή του κάθε δοντιού.

Βήμα 3:

Το ψυχρό φως LED, ενεργοποιημένο για τουλάχιστον 7 λεπτά, τοποθετείται όσο πιο κοντά γίνεται στον επικείμενο οδοντιατρικό νάρθηκα. Επαναλαμβάνουμε τα Βήματα 2 και 3 της θεραπείας 3 φορές προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βήμα 4 :

Μετά τη θεραπεία συγκρίνουμε μαζί σας το αποτέλεσμα ή τη διαφορά από το αρχικό χρώμα που είχατε.
Τα αισθητικά αποτελέσματα είναι άμεσα, δίχως ανεπιθύμητες παρενέργειες, αφού το καλλυντικό τζελ λεύκανσης δοντιών SmileWorks δεν επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών. Επίσης, το ψυχρό φως LED το οποίο ενεργοποιεί την επίδραση του τζελ δεν ερεθίζει τα ούλα. Όλα αυτά κάνουν τη λεύκανση δοντιών στον χώρο της αισθητικής ανώδυνη και ακίνδυνη.
Εκτός από την επιλογή της σύγχρονης τεχνολογίας που σας προσφέρει η SmileWorks για λαμπερό χαμόγελο σε μια προσιτή τιμή λεύκανσης δοντιών, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι που μπορεί κάποιος να επιλέξει:

Λεύκανση με Laser

λευκανση δοντιων laserΗ λεύκανση με λέιζερ είναι μια διαδικασία στην οποία το ειδικό τζελ λεύκανσης ενεργοποιείται άμεσα από την δέσμη φωτός του λέιζερ και διεισδύει στην αδαμαντίνη των δοντιών. Η θεραπεία διαρκεί 30-45 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι άμεσα μετά την ολοκλήρωσή της. Η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία σε δόντια και ούλα. Η τιμή λεύκανσης με laser ξεκινά από τα 450€. 

Λεύκανση με συσκευή λεύκανσης LEDλευκανση δοντιων led

Το λευκαντικό τζελ με περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο του υδρογόνου 15% – 38%, εφαρμόζεται πάνω στην επιφάνεια των δοντιών και ενεργοποιείται με ειδικό φως τύπου LED. Η μέση διάρκεια της λευκαντικής αγωγής κυμαίνεται από 15-60 λεπτά για κάθε οδοντικό τόξο. Πρέπει να επαναληφθούν 3-4 κύκλοι ανά συνεδρία. Πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί και δεύτερη συνεδρία, μία εβδομάδα μετά. Λόγω της χρήσης λευκαντικών παραγόντων μεγάλης συγκέντρωσης, η μέθοδος αυτή μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία σε δόντια και ούλα. Η τιμή λεύκανσης δοντιών με τη συγκεκριμένη θεραπεία είναι 300-500€.

Λεύκανση στο σπίτι λευκανση δοντιων led

Η συγκεκριμένη μέθοδος λεύκανσης γίνεται από εσάς στο σπίτι με τη συμβουλή και την καθοδήγηση του οδοντίατρου. Ο οδοντίατρός σας θα πάρει αποτυπώματα των δοντιών σας ώστε να δημιουργήσει εξατομικευμένα μασελάκια. Τοποθετείτε το λευκαντικό παράγοντα στα μασελάκια σύμφωνα με τις οδηγίες του οδοντίατρου σας και κατόπιν το φοράτε 4-8 ώρες κάθε μέρα ανάλογα με τον λευκαντικό υλικό που χρησιμοποιείται και τον τρόπο ζωής που κάνετε. Η διάρκεια της θεραπείας αυτής είναι 2 εβδομάδες όμως, σε ειδικές περιπτώσεις, ο χρόνος αυτός μπορεί να επιμηκυνθεί έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το κόστος της λεύκανσης στο σπίτι κυμαίνεται στα 250€.

Συνδυασμός λεύκανσης στο οδοντιατρείο και στο σπίτι λευκανση δοντιων led

Πρόκειται για μια συνδυασμένη τεχνική. Όπως και στη περίπτωση της λεύκανσης στο σπίτι, ο οδοντίατρος σας θα πάρει αποτυπώματα των δοντιών σας, ώστε να δημιουργήσει εξατομικευμένα μασελάκια. Σε μια δεύτερη συνεδρία θα εφαρμόσει την τεχνική λεύκανσης στο ιατρείο και στη συνέχεια θα σας δώσει τα μασελάκια με τον λευκαντικό παράγοντα για την τεχνική λεύκανσης στο σπίτι. Η μέθοδος αυτή ενδέχεται να προκαλέσει ευαισθησία σε δόντια και ούλα σαν αποτέλεσμα της εφαρμογής λευκαντικών υλικών υψηλής συγκέντρωσης. Η συγκεκριμένη συνδυαστική θεραπεία είναι διάρκειας 2 εβδομάδων. Η τιμή λεύκανσης δοντιών στα 400€.

Καλλυντική λεύκανση δοντιών εκτός SmileWorks και πόσο κοστίζει μια λεύκανση δοντιών;

Στην Ελλάδα υπάρχουν λίγα και μεμονωμένα κέντρα, κυρίως αισθητικής, κομμωτήρια και spa, τα οποία πραγματοποιούν καλλυντική λεύκανση δοντιών. Στους χώρους αυτούς οι τιμές λεύκανση δοντιών κυμαίνονται από 70€ έως 200€ ανάλογα με ποια θεραπεία θα επιλέξετε να κάνετε.

Ένα φωτεινό, λευκό χαμόγελο είναι σήμερα μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις και σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο. Εμείς στη SmileWorks θεωρούμε το κατάλευκο χαμόγελο δικαίωμα όλων και για το λόγο αυτό οι τιμές μας είναι προσαρμοσμένες ώστε να μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει τη λεύκανση δοντιών, χωρίς να ξοδεύει μια περιουσία. Ταυτόχρονα, κοιτάμε πάντα να παρέχουμε την καλύτερη και ασφαλέστερη ποιότητα. Αναλόγως με το πακέτο που θα επιλέξετε, θα έχετε το πιο ονειρεμένο αποτέλεσμα άμεσα, γρήγορα και οικονομικά. Ακόμα και τις μέρες που το πρόγραμμά σας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, έχετε τη δυνατότητα να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα πολύτιμο δώρο. Σε λιγότερο από μια ώρα, ενώ εσείς θα χαλαρώνετε σε μια πολυθρόνα, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα λαμπερό λευκό χαμόγελο.
Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που θα επιλέξετε για να επιτύχετε την επιθυμητή λεύκανση δοντιών, μην ξεχνάτε τις παρακάτω βασικές συμβουλές που θα εξασφαλίσουν αποτελέσματα μεγαλύτερης διάρκειας:

  • μην καπνίζετε,
  • περιορίστε τη μεγάλη κατανάλωση καφέ ή τσάι στη διάρκεια της ημέρας,
  • αποφεύγετε, όσο μπορείτε, τροφές με χρωστικές ουσίες, όπως παντζάρια, κεράσια κ.α.,
  • βουρτσίστε τα δόντια σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα με οδοντόκρεμα που συμβάλει στη διατήρηση του λευκού χρώματος των δοντιών.
  • συμπληρωματικά, χρησιμοποιείστε ένα καλό στοματικό διάλυμα που βοηθά στην καταπολέμηση των λεκέδων.

Τέλος, μην λησμονείτε να επισκέπτεστε τακτικά τον γιατρό σας προκειμένου να κάνετε τον απαραίτητο στοματικό έλεγχο, να κάνετε τον απαραίτητο καθαρισμό δύο φορές το χρόνο και να λάβετε τις απαραίτητες συμβουλές που θα σας προσφέρουν για τη σωστή υγιεινή των δοντιών σας.

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού στην SmileWorks!

Loading...