Συχνές ερωτήσεις

Οι ερωτήσεις αφορούν σε γενικότερες απορίες που εκδηλώνονται συχνά από τους ενδιαφερόμενους και κατά συνέπεια δεν μπορούν να συμπεριλάβουν το πλήθος των επιμέρους ατομικών περιπτώσεων ή να υποκαταστήσουν την πληρέστερη ενημέρωση που μπορεί να δοθεί τηλεφωνικώς ή στα καταστήματά μας.

Με την καλλυντική λεύκανση δοντιών μέσα σε 21 λεπτά γίνονται τα δόντια έως 9 αποχρώσεις πιο φωτεινά. Για τη διαπίστωση αυτή προσδιορίζουμε ή μετράμε πριν την εφαρμογή το έχον χρώμα των δοντιών.

Το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 6 μήνες. Η διάρκεια της εφαρμογής θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ίδια τη διατροφή σας. Οι παρακάτω οδηγίες θα σας βοηθήσουν να αποτραπεί ο πρόωρος αποχρωματισμός των δοντιών: Mην προτιμάτε όσο μπορείτε τα ακόλουθα: κάπνισμα, τσάι, καφέ, κόκκινο κρασί και άλλους παρόμοιους πειρασμούς.

Η καλλυντική λεύκανση δοντιών SmileWorks δεν θέτει περιορισμούς όσον αφορά στο χρονικό διάστημα μεταξύ των εφαρμογών. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε την εφαρμογή, είτε πριν από έναν γάμο, ένα ραντεβού ή μια συνέντευξη. Χάρη στην αισθητική λεύκανση δοντιών σας δίνεται η δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να έχετε ένα φωτεινό και λευκό χαμόγελο.

Τα δραστικά συστατικά του Τζελ καλλυντικής λεύκανσης δοντιών ενεργούν για ακόμα 2 ώρες μετά την εφαρμογή. Κατά τη διάρκεια αυτή δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, το φαγητό, αναψυκτικά, ποτά και κόκκινο κρασί (επιτρέπεται το νερό).

Πολυάριθμες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι η καλλυντική λεύκανση δοντιών στον χώρο της αισθητικής είναι απόλυτα ασφαλής και δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά, δε συνιστούμε μια εφαρμογή κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης και θηλασμού. Θα θέλαμε επίσης να επισημάνουμε πως η εφαρμογή δεν επιδρά σε τεχνητά δόντια.

Μελάγχρωση δε σχηματίζεται μόνο από μια σειρά προϊόντων που περιέχουν χρωστικές ουσίες, όπως το τσάι, ο καφές, το κόκκινο κρασί και οι χυμοί αλλά επίσης από τη λήψη αντιβιοτικών. Επιπλέον, η αιτία αποχρωματισμού μπορεί να σχετίζεται με την ηλικία και φυσικά με το κάπνισμα.

Τα ενεργά δραστικά συστατικά του καλλυντικού Τζελ SmileWorks ενεργοποιούνται με τη βοήθεια του ψυχρού φωτός LED και έτσι εξουδετερώνουν οργανικές χρωστικές ουσίες στο σμάλτο των δοντιών. Το καλλυντικό Τζελ και το ψυχρό φως LED δε βλάπτουν τη χλωρίδα του στόματος καθώς επίσης δεν ερεθίζουν τα ούλα. Η εφαρμογή είναι εντελώς ανώδυνη και δεν έχει παρενέργειες.

Η οδοντοστοιχία μας με το πέρασμα των χρόνων και με την κατανάλωση τροφών και ποτών που περιέχουν διάφορες χρωστικές ουσίες, καθώς και με το κάπνισμα, χρωματίζεται δημιουργώντας έτσι μια γκρι, κιτρινωπή ή ακόμα και καφέ απόχρωση . Η καλλυντική λεύκανση γίνεται όταν το gel ενεργοποιείται από το κρύο φως του λαμπτήρα LED, με αποτέλεσμα τα φυσικά δραστικά συστατικά που περιέχει να απομακρύνουν τους λεκέδες που βρίσκονται στην επιφάνεια του σμάλτου. Το gel δεν περιέχει χημικά συστατικά, δεν ανοίγει τους πόρους του σμάλτου και δεν φτάνει στην οδοντίνη, επομένως δεν προκαλεί καμία φθορά στο εσωτερικό των δοντιών.

Το τζελ που εμπορευόμαστε για τις εφαρμογές καλλυντικής λεύκανσης δοντιών στη SmileWorks είναι αποκλειστικά καλλυντικό προϊόν. Εμπεριέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου (H2O2) σε ποσοστό μικρότερο του 0,1%. Για τον λόγο αυτό, οι εφαρμογές μας, μπορούν να πραγματοποιούνται έκτος οδοντιατρείου και χωρίς να απαιτείται εξειδικευμένη γνώση οδοντίατρου ή οδοντοτεχνίτη. (Ντιρεκτίβα Ε.Κ. 2011/84/EU). Η τεχνολογία και τα προϊόντα μας είναι απολύτως ασφαλής για όλα τα μέρη του στόματος ενώ δεν προκαλούν ευαισθησίες και πόνο ή κάψιμο, τόσο κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, όσο και μετά το τέλος της.

Σύμφωνα με τις Οδηγίες 2011/84/ΕΕ, 2012/21/EE «Για την τροποποίηση της οδηγίας 76/ 768/ΕΟΚ του Συμβουλίου, σχετικά με τα καλλυντικά προϊόντα, με σκοπό την προσαρμογή των παραρτημάτων II και III στην τεχνική πρόοδο», σύμφωνα με την καταχώρηση 12 στο μέρος πρώτο του παραρτήματος 3 της με αριθ. ΔΥΓ3α/ΓΠ 93630/2012 (ΦΕΚ Β’2879/26.10.2012) Υπουργικής Απόφασης, αλλά και σύμφωνα με τον Κανονισμό 344/2013 της Επιτροπής, «Προϊόντα καλλυντικής λεύκανσης ή αποχρωματισμού των δοντιών με μέγιστη επιτρεπόμενη συγκέντρωση στο έτοιμο καλλυντικό προϊόν μικρότερο από 0,1% H2O2 περιεχόμενο ή εκλυόμενο, είναι ασφαλής και μπορούν να χορηγούνται στους καταναλωτές από μη οδοντιάτρους και εκτός οδοντιατρείου.

Η εφαρμογή είναι καλλυντικής φύσης από τη στιγμή που εφαρμόζονται μέσω της χρήσης ειδικών gels τα οποία φέρουν πιστοποιήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και χαρακτηρίζονται ως καλλυντικά προϊόντα. Ο ιστότοπος του CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) έχει επίσημα καταχωρήσει τα προϊόντα μας στη σχετική λίστα με τα καλλυντικά προϊόντα.

Η εφαρμογή μας απευθύνεται μόνο σε ενηλίκους (18 ετών και πάνω).

Όχι! Η SmileWorks παρέχει αποκλειστικά και μόνο προϊόντα καλλυντικής λεύκανσης δοντιών. Τα gels που χρησιμοποιούνται στους χώρους μας είναι χαρακτηρισμένα ως καλλυντικά προϊόντα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χώρους εκτός οδοντιατρείου. Το δικό μας στοίχημα είναι το ολόλευκο χαμόγελό σας και αυτό το επιτυγχάνουμε με τα μοναδικά προϊόντα μας σε συνδυασμό με τη χρήση του εξελιγμένου εξοπλισμού μας. Τα gels μας εφαρμόζονται εδώ και αρκετά χρόνια σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. και φέρουν την έγκριση της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας. Αν η ανάγκη σας ξεπερνάει τα όρια της καλλυντικής λεύκανσης δοντιών και σχετίζεται με παθήσεις της ευρύτερης στοματικής κοιλότητας, τότε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε στον οδοντίατρό σας για μια επιστημονική συμβουλή.