ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Ελκύεσαι με την ιδέα της επιχειρηματικότητας αλλά δεν έχεις χρόνο ή τα μέσα για την ανάπτυξη της δικής σου ιδέας;
Είμαστε εδώ για εσένα! Το Franchise της SmileWorks σου παρέχει την ευκαιρία να πάρεις μία νέα και καινοτόμο ιδέα και να δημιουργήσεις τη δική σου ιστορία επιτυχίας ή να επεκτείνεις το υπάρχoν επιχειρηματικό σου χαρτοφυλάκιο. Το επιχειρηματικό μας μοντέλο ενσωματώνει την καλλυντική λεύκανση δοντιών στην έννοια της λιανικής πώλησης και είναι διαθέσιμο υπό τη μορφή καταστήματος που λειτουργεί με τη μέθοδο franchise. Ο σχεδιασμός των καταστημάτων μας είναι φουτουριστικός και σε συνδυασμό με μία φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα ολοκληρώνει αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία.

  • Ένα ολοκληρωμένο σετ εξοπλισμού επιτρέπει την εξυπηρέτηση πολλαπλών πελατών ημερησίως για εφαρμογή καλλυντικής λεύκανσης δοντιών
  • Ελκυστική τιμή για το ευρύ κοινό
  • Ένας χώρος εφαρμογής δεν απαιτεί παραπάνω από 2 τετραγωνικά μέτρα
  • Δεν απαιτείται ιατρικά εκπαιδευμένο προσωπικό
  • Χαμηλή επένδυση με γρήγορες και υψηλές αποδόσεις

SmileWorks FRANCHISE

Γράψτε τη δική σας ιστορία επιτυχίας με το SmileWorks-Franchise! Η εταιρία SmileWorks προσφέρει στους συνεργάτες της αυτό το Franchise-Concept.

Ως συνεργάτης της εταιρίας θα επωφεληθείτε από το ήδη καταξιωμένο όνομα στην αγορά και από την εμπειρία και γνώση των συνεργατών μας. Το SmileWorks-Franchise είναι μια ιδιαίτερα κερδοφόρος επιχειρηματική πρόταση με έναν αξιόπιστο και έμπειρο Franchisor στο πλευρό σας.

ΑΓΟΡΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΔΟΝΤΙΩΝ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΔΟΝΤΙΩΝ (ΗΠΑ) / ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΕΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Συνολικά ετήσια έσοδα της βιομηχανίας λεύκανσης δοντιών € 10,081,569,059
Ετήσιες δαπάνες σε προϊόντα λεύκανσης δοντιών € 916,506,278
Μέση τιμή διαδικασίας λεύκανσης σε οδοντιατρείο € 600
Μέση τιμή καλλυντικής λεύκανσης δοντιών στη SmileWorks € 99
ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΔΟΝΤΙΩΝ (ΗΠΑ & ΕΥΡΩΠΗ) ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Ποσοστό που είδαν σημαντική βελτίωση μέσω της λεύκανσης δοντιών 82.5%
Ποσοστό ασθενών που τους προτάθηκε λεύκανση δοντιών από τον ορθοδοντικό τους 24.8%
Ποσοστό ορθοδοντικών που είχαν ασθενείς που ζήτησαν λεύκανση δοντιών 88.8%
Ποσοστό που αναφέρουν ότι «ανησυχούν για την εμφάνιση των δοντιών τους» 32%
Ποσοστό που ισχυρίζεται ότι συνήθως κρύβουν τα δόντια τους στις φωτογραφίες 18%
Ποσοστό ενηλίκων που πιστεύει ότι ένα όμορφο χαμόγελο σε κάνει πιο ελκυστικό στο αντίθετο φύλο 96%
Ποσοστό ενηλίκων που πιστεύει ότι ένα μη ελκυστικό χαμόγελο μπορεί να βλάψει τις πιθανότητες για επαγγελματική επιτυχία 74%
Πηγή: Αμερικανική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής, 27 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ DESIGN ΕΝΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΔΟΝΤΙΩΝ

Για την δημιουργία του στούντιο σας θα χρειαστείτε την εμπειρία μας!
Σας συμβουλεύουμε στον αποτελεσματικό σχεδιασμό και τον υπολογισμό για τον απαιτούμενο χώρο επιφάνειας, για τον συνδυασμό και ανάγκες φωτισμού καθώς επίσης και στον εξοπλισμό, ώστε να δημιουργήσουμε μια άψογη ατμόσφαιρα στο στούντιο σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα εξειδικευμένα μας στούντιο SmileWorks με την πρωτοποριακή μέθοδο στη καλλυντική λεύκανση δοντιών. Το πρώτο μας στούντιο SmileWorks βρίσκεται στην οδό Περικλεούς 11 στο Μαρούσι.

περισσοτερα

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗ SmileWorks

Εξασφαλίστε και εσείς την επιτυχία σας με την παγκόσμια αυτή τάση! Η καλλυντική  λεύκανση δοντιών SmileWorks στον χώρο της αισθητικής γίνεται όλο και πιο δημοφιλής λόγω του ότι αποτελεί και ένα σημάδι υγείας στην εποχή μας. Ελάτε λοιπόν να αναλάβετε την ευχάριστη αποστολή του να χαρίζετε ένα λαμπερό χαμόγελο στους συνανθρώπους σας.

“Επιτυχία είναι, όταν έχεις δεξιότητες, οι οποίες έχουν ζήτηση αυτή τη στιγμή ”
Henry Ford

ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ

Προσφέροντας στους πελάτες σας τη γνωστή εφαρμογή καλλυντική λεύκανση δοντιών SmileWorks θα κερδίζετε καθημερινά νέους οπαδούς στο στούντιό σας.

Για το τυπικό σετ απαιτείται μια επιφάνεια μόλις 2 τετραγωνικών και εάν τοποθετηθεί απευθείας σε βιτρίνα θα τραβήξει τα βλέμματα επάνω του. Ένα φωτεινό, λευκό χαμόγελο είναι σήμερα μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Μπορείτε να παρέχετε στον πελάτη σας τόσο την κανονική ή κλασική όσο και μια εξπρές εφαρμογές, καθώς επίσης και συνδρομές για περισσότερες από μία εφαρμογές. Οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν σίγουρα την ποιότητα, τις ελκυστικές τιμές, την απολύτως ανώδυνη εφαρμογή και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Συμπληρώστε την αίτηση για να γίνετε
ένας από τους SmileWorks-Συνεργάτες μας!

Ονοματεπώνυμο:

Πόλη / Χώρα:

Ιστοσελίδα:

E-Mail:

Τηλέφωνο:

Σας ενδιαφέρει να ανοίξετε κατάστημα;αγοράσετε εξοπλισμό;

Για ποια περιοχή ενδιαφέρεστε;

Τι αριθμό σετ καλλυντικής λεύκανσης δοντιών σας ενδιαφέρει να αγοράσετε;

Πως μάθατε για εμάς; Στο διαδίκτυοΉρθατε στο κατάστημαΑπό σύσταση

Παρακαλώ συμπληρώστε τυχόν σχόλια τα οποία θα θέλατε να υποβάλλετε:

Το καθήκον μας στη συνεργασία δεν είναι μόνο να σας παρέχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα αναγκαία αναλώσιμα. Σας υποστηρίζουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη υπάρξει και έχετε την απαραίτητη βοήθεια από εμάς σε κάθε σας βήμα. Επιπλέον, στοχεύουμε στην αξιόπιστη και παραγωγική συνεργασία μας, στις πωλήσεις σας και στη διαφημιστική προβολή της καλλυντικής λεύκανσης δοντιών. Στην περίπτωση συνεργασίας με την SmileWorks θα επωφεληθείτε από ένα ήδη καθιερωμένο εμπορικό σήμα, μοναδικό εταιρικό στιλ, ιδιαίτερα επεξεργασμένο διαφημιστικό υλικό και έχοντας ένα ήδη δοκιμασμένο και πετυχημένο σχέδιο πώλησης.

Συμπληρώστε την αίτηση για να γίνετε ένας από τους SmileWorks-Συνεργάτες μας. Θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό μαζί σας για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Καλλυντική λεύκανση

Αγορά εξοπλισμού

Γίνε συνεργάτης