Και εκεί που τα Χριστούγεννα λέγαμε ότι το Πάσχα φέτος είναι πολύ αργά, να λοιπόν που βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα. Γι’ αυτό η SmileWorks, με τις θεραπείες λεύκανσης δοντιών που προσφέρει, θα σας βοηθήσει να υποδεχτείτε το Πάσχα έχοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση και ένα όμορφο και φωτεινό χαμόγελο.

Μέσα στην καρδιά της άνοιξης το φετινό Πάσχα, όπως και κάθε χρόνο, θα αναβιώσουν πολλά έθιμα και παραδόσεις. Οι προετοιμασίες για τον εορτασμό της Ανάστασης ξεκινούν από τη Μεγάλη Πέμπτη. Τη μέρα εκείνη βάφουμε τα αυγά και ετοιμάζουμε τα τσουρέκια. Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ξεκινούν και οι ετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι της Ανάστασης, το οποίο θα γεμίσει με όλα εκείνα τα υπέροχα πασχαλιάτικα εδέσματα που το στολίζουν παραδοσιακά κάθε χρόνο.

Πάσχα, όμως, σημαίνει και δώρα, δώρα για τους αγαπημένους μας, τους φίλους μας και τους συγγενείς μας. Ας μην ξεχάσετε, λοιπόν, μέσα στις προετοιμασίες των ημερών, να χαρίσετε ένα πολύτιμο δώρο και στον εαυτό σας. Και τι πολυτιμότερο από ένα λευκό χαμόγελο.

Κάντε λοιπόν κράτηση απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας και επωφεληθείτε έκπτωσης 20% σε όλες μας τις θεραπείες συμπληρώνοντας στο “Κουπόνι” τον κωδικό “EASTER2016”. (Η προσφορά ισχύει από 25/04/16 – 09/05/16 και για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων)

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Λαμπρή με ένα λαμπερό χαμόγελο γεμάτο υγεία!

Κλείσε τώρα το δικό σου ραντεβού με έκπτωση 20% στην SmileWorks!

Loading...